tisdag 27 oktober 2009

come, take a walk with me..

Det närmar sig torsdag vilket betyder att Pia är ledig! Tjihoo! Sen ska vi inte tala om att jag jobbar på lördag, men snart är det dags för semester så man ska väl försöka låta bli att klaga.

Började med ett expriment igår. Ska bara äta godis på helgen samt dricka läsk och mer frukt och grönsaker. Förutom idag då kära Jessica bjöd på mat, men det bortser vi efter vi varit ute och promenerat. Kommer bli roligt att se om det resulterar sig i något innan thailand. ( :
Förväntar mig inte att det ska göra det, men roligt att se OM under sker.

Idag när jag kom hem från jobbet känner jag att det är lika kallt som vanligt i den här lägenheten och börjar undra om det var ett stort misstag att flytta in här? Saknar min etta i hallsta. Värmen, litet utrymme. Ja, name it!
Börjar även förstå hur svårt det är att få tag i en etta här i stan. Blir desperat snart!

Min FB har skickat iväg något meddelande till alla mina vänner. Hur mycket otur kan man få!? Dags att det vänder nu.

Sitter här med datorn i knä och musiken flödar högt ur mina högtalare och börjar känna fest suget, men nej. Jag försöker bli lite pigg för promenaden efter Jessica tittat klart på sitt program. Efter vi varit ute och gått ska jag förbi faster och hämta en termometer så jag vet hur många grader det egentligen är här inne. Det går verkligen i vågor.

Imorgon är det dags för att besöka tandläkaren och träffa kära Morgan. Var alldeles för längesen. Blir till att bjuda på drinkar sen i thailand. ( ;

Tjolahopp!

söndag 25 oktober 2009

när man tror att...

Man sliter i hela fem dagar för att kunna vara ledig två. Dessa två dagar tänker man att får en chans att vila upp sig. Sova länge och skönt och ingen som stör.
Ja, det skulle kunna vara så om man inte bodde i min lägenhet. Efter jobbet i fredags hade min kära granne gäster på besök och väsnades som bara den. La mig för att sova, menhörde vartenda ord de sa genom väggen. Bara att sätta sig i bilen kvart över ett på natten och åka till mamma och pappa för att skrapa ihop lit sömn.
Igår tänkte jag "åh, va skönt att få sova ut imorgon. vrida tillbaka klockan och då en timmes extra sömn." IN MY FACE! Min kära granne under mig tycker att det är helt okej att börja spika upp saker på väggarna kvart i sju på morgonen!
GE ER!!!! Det är inte så att det visas någon respekt här inte?

Så nu är jag trött och butter. Sitter och hoppas på en visning på någon av dem lägenheter jag sökt nästa vecka.

Inte är det långt kvar till thailand heller! :D

fredag 23 oktober 2009

äntligen!

Veckan har varit väldigt dålig, men idag känns det mycket bättre! ( :

äntligen!

Veckan har varit väldigt dålig, men idag känner det mycket bättre!

onsdag 21 oktober 2009

inom en tid

Veckan har inte gått så fort som jag önskat att den vore. Jobbade över i måndags och det kändes igår och även idag. URK! Får se om det blir nå mer övertid som man ställer upp på.
Om man inte inte känner orken att vara kvar och försöker finna någon anledning till att överhuvudtaget gå dit ska man kanske gå vidare. Inom en tid är jag inte kvar. Vilken lättnad!

Om en månad är jag i thailand! Bara tanken får hela kroppen att sprudla av glädje och det kommer fram ett leende på läpparna. Om jag längtat!

I helgen kanske man tar sig till Örebro och hälsar på linnsan. En annan vän kommer hem till västerås över helgen. Blir svårt nu. Dags att sätta på vinterdäcken i helgen också!

Om du bara hade sagt vad du ville från början skulle det inte kännas såhär stelt och du skulle inte behöva vara så kort i orden och "låtsas" att du bryr dig. Du kanske är så som människa, vad vet jag?
Jag försöker i alla fall att ha lite kontakt. Om du inte vill kan du väl säga till? Tack!

Nu blir det till att fräscha lite, kolla lite lägenheter och handla mat.

Heippahei!


howie day - collide
gammal, men mycket bra.

måndag 19 oktober 2009

det var ett tag sen..

Tänkte att det kunde vara dags att börja uppdatera denna blogg någon gång. Då det finns något att uppdatera d.v.s.
Första arbetsveckan förra veckan efter en lång sjukskrivning och om jag ska vara riktigt ärlig så känns det inte bra. Det är väl bara att hålla bra min och jobba fram till hösten sen blir det till att göra annat.

Vart har min tur tagit vägen? Kommer inte ens ihåg när jag haft så här mycket otur. Eller så vill någon mig illa. :P

Det var lagfest i helgen! ( :
En mycket trevlig kväll med god mat och mycket skratt. Blir inte till att förtära alkohol innan SK festen. Kanske växt ifrån allt festande? Man kan ju hoppas.

Idag är det bara en månad kvar att arbeta sen är det SEMESTER och en 17 dagar lång resa till Thailand ligger och väntar. Förstår ni hur jag längtar!? Ett helt år sen jag var utomlands sist. Det funkar inte.

Roligt att jag drömde att det var onsdag kväll och bara två arbetsdagar kvar till helg. Drömmen kändes så verklig! När man vaknade en stund senare så förstod man att den underbara drömmen inte var sann.

Jobbar kväll denna vecka. Tänkte att man kunde försöka ta sig ut på spåret någon dag denna vecka.
Söker efter en ny lägenhet för fullt. Finns inte många ettor att söka på. Inte bra, INTE BRA!

Heippahei!