fredag 29 maj 2009

utmattad

Då var det dags för det jag längtat efter. Att flytta! Fick hjälp av min kära familj som flyttade i princip allt åt mig när jag var på jobbet och de städade den gamla lägenheten. TACK! <3
Så idag har jag tillbringat dagen på jobbet och pysslat MASSOR här hemma. Har ett par kartonger kvar som ska packas upp, men sen är det klart. :D
Tråkigt att vägg fästet till tv:n var alldeles för liten så kunde inte få upp den, men det kommer.
Mindre bra är att min parkering jag ska hyra inte blir ledig förrän på måndag, så jag får leta parkeringar hela helgen. Hm. Kära faster och Jessika hjälper mig genom att låna deras parkeringar, men i natt sover den alldeles för långt bort ifrån mig. Det tycker jag inte om.

Imorgon är det match och äntligen är jag spelklar! Efter matchen får jag besök av snygga tjejer och det är dags att börja göra iordning sig för tjejkvällen. Blir till att fira lite här i början och sen drar vi oss vidare mot söta Frida. ( :

Surfar på mobilt bredband nu ett tag framöver som är inte det snabbaste jag varit med om. Inga tv-kanaler har jag heller. Kommer inte förrän den 4 juni. LÄNGTAR! Blir nog disney för hela slanten.

Nu är det dags att sova. Har en lång dag framför mig imorgon.

onsdag 27 maj 2009

halva veckan

Denna vecka på jobbet har jag fått besök av sötaste Maliiiiin! :D Kul med lite nytt folk på lagret sådär. Speciellt folk man känner. Haha. Tråkigt bara att rasterna tar slut alldeles för fort.

Var in till stan igår med min inredare och kollade in lite tv bänkar och väggfästen. Kommer nog bli riktigt fint och stort. :D
Har även försökt få ledigt hela fredagen så jag kan ägna min tid åt att hjälpa till med flytten, men förgäves. Så jag försöker mig på att få ledigt vid lunch. Har nämligen blivit intvingad i frysen på ferdag vilket är mindre roligt om man är kort. Man når inte upp till grejerna man ska ha och allting väger sååå mycket mera, alla kläder man ska ha på sig för att inte frysa och USCH!!!!

Träning ikväll. Måste försöka ta mig dit, men känns inte som att tiden räcker riktigt till nu. Ska ta en promenad snart med hundarna och sen blir det till att fortsätta små packa här hemma, så jag inte har så mycket kvar att göra imorgon.

För jag börjar bli nervös på riktigt nu.

söndag 24 maj 2009

söndag

Ledighets veckan tar slut idag och imorgon är det bara att åka tillbaka till jobbet. Semester i juli så det är väl bara att jobba på.

Idag blir det match mot arboga. Är inte spelklar än så får sitta på bänken och heja på.

Nu ska jag ta och hitta på något så att jag inte sitter inne hela söndagen.

fredag 22 maj 2009

jajjeman!

Nu är lekstugan borta. Den man hade när man var liten och spendera den mesta tiden i. Ser tomt ut på gården, men ett nytt skjul ska slås upp inom några dagar. ( :

Idag är det ju så att jag är så sugen på att festa och självklart är det ingen annan som kan! SUCK! Så blir till att sitta med tre flickor och mys dricka lite. Ring om det är utgång!!!
Ska man dricka alkohol eller läsk?


Om en vecka har jag flyttat till stan, så det blir inget internet eller tv på några dagar. Hur kul kommer det bli? Men det får man väl ta och om man vägrar byta till dyrare bolag. ( ;

onsdag 20 maj 2009


Nu har jag handlat mig min bil and I love it!!!

Jag har även tagit tag i det här med att packa och har redan hunnit fylla tre katonger med en massa prylar som ska följa med mig in i den nya lägenheten och fler ska det bli! ( :

Idag är det träningsmatch mot BK30 också. Vi får se till att vinnaaaa! :D
Det är ju bara träningsmatch, men varje match med vinst är en bra match. Haha.

Innan matchen ska jag ta och tvätta bilen igen. Tvättade den igår sen kom regnet och inom 10 minuter var bilen lika lortig som innan tvätten.
Nej, nu ska jag kasta ner lite mer grejer i kartongerna, sen ut. :D

söndag 17 maj 2009

nya beräkningar...

Jag tänkte att jag skulle lägga bilköpet åt sidan, men kan inte hålla mig!!! Hittat en så urgullig bil så nu hoppas vi att det blir rätt pris. :D

Match igår igen. Får fortfarande inte spela. HATA HATA HATA!!!! Ge tillbaka mitt tillstånd, idioter! Men den kommer väl i veckan.

Ledig hela denna vecka, så jag ska ta och börja packa ner grejer för nästa vecka får jag flytta. Tjihooo! Kändes som att det var igår jag var och kollade på lägenheten. Hm.
Nu har jag mycket att stå i.

Och utlandsresan ska bokas också. LÄNGTAR!

fredag 15 maj 2009

sex budget räkningar senare...


För vårat lag är grymt bra på att spela boll!!! Vi vann första matchen i vlt-cupen igår, så vi går vidare. Så jäkla bra vi är!!! <3
Annars har jag varit och provkört min bil och var såå nära på att köpa den, men nej. Tänker hitta någon som är hälften så billig. Fast det var ju dröm bilen.

Känns bra att se alla glada ungdomar som är på väg till fester och annat denna fina fredag kväll, medan man själv får ta sig hem och göra sig klar för sängen. Min lördag att jobba imorgon. Sen är jag ledig hela nästa vecka. GREAT!

Utgång imorgon! :D

Nu blir det talang och fixa lite här hemma.

tisdag 12 maj 2009

om man bara visste...

Idag har jag tillägnat min dag på jobbet där jag var på besök hos herr naprapat som knäckte ryggen min. Inte för jag känner någon skillnad förutom att jag blivit öm i svanken. Mindre bra.

HITTAT MIN BIL NU! :D
Nu måste jag bara bestämma mig om jag ska köpa den eller inte.

Dags att göra mackor till jobbet och se på desperata hemmafruar. Ooooh yeah !

måndag 11 maj 2009

mellan mål

Knäckebröd och ett glas pucko, kan det bli bättre!? :D

Har precis kommit hem från jobbet. Varit en lugn, men jobbig dag. Phu. Ryggen vill inte samarbeta heller, så imorgon bitti ska jag ta mig till naprapaten så får han se om han kanske kan vrida och vända lite på den.

Träning ikväll. Ska bli roligt att se hur det går. Känner av i benen från matchen igår och så fick man sig en smäll eller två så man är lite öm.

Innan träningen ska jag ta mig till en bilhandlare och kika in om jag hittar någon rolig bil att inhandla. ( :

Får se till att göra en adressändring nu.

lördag 9 maj 2009

slappar dag

idag har jag träffat amandapanda. hon åker tillbaka hem till värmland imorgon, så jag passade på att leka lite med henne.

varför är det ingen som vill ut och festa då jag vill??!
så det blir till att träffa linn och åka och kolla in annas nya lägenhet. ( :
skojigt!

ja, tänk att det var det här jag visste. vänder kappan efter vinden. man behöver någon att utnyttja, sen när man klarar sig själv kan man börja vara elak mot alla. är det så det ska vara?
vad är det med dagens människor?!

sol sol sol

fredag 8 maj 2009

härliga fredag!

Det härliga med fredag är när man vaknar på morgonen och ser att solen skiner igenom persienn och gardiner. Man kan inte bli annat är glad!!! :D
Dock kommer besvikelsen när man går upp och kollar ut och ser stora moln härja omkring.
Veckorna går fort. Känns som att det var igår jag sa upp min lägenhet. Blir till att flytta om tre veckor. Tjihoooo! Måste bara ta tag i det här med att packa.
Blev även sugen på att köpa mig ett akvarium efter jag såg hur snygga akvarium det finns! ( ;

Och så ska man nog ta sig till jobbet idag. Ryggen känns lite bättre. Får hoppas att naprapaten har lite tid över åt mig.

dags att dammsuga kanske?

torsdag 7 maj 2009

Ännu en dag hemma.

Ryggvärken har inte gått över än så det blev ännu en dag här hemma.
Linn hjälpte mig att skaffa en blogg och får se hur många inlägg som
kommer skrivas här.

tillbaka till hockeyn nu...