tisdag 10 november 2009

tisdag, exakt 9 dagar kvar.

Nyss var det en månad kvar tills det var dags. Idag är det bara 9 dagar kvar till thailand. :D
Skulle börja packa igår, men sålde soffan då och sen åkte jag till hallsta en sväng och var förbi Akelius och tackade ja till lägenheten. Så senast 1 februari flyttar jag tillbaka till en mindre etta. MED balkong och kvälls sol! tjihoo!

Känner mig så fruktansvärt trött och idag är det desperate housewives på tv. Funderar på om man ska titta ikväll eller reprisen på söndag. Hmm.

Nej, orkar inte mera nu.

onsdag 4 november 2009

ja,ja,JA!

För idag är en helt underbar dag och jag är bara så glad!
Kunde vara lite mer ljust ute, men det gör ingenting just nu.

Är så glad över att jag fått visning! :D

måndag 2 november 2009

snart snart snart!




Förra veckan jobbade jag förmiddag vilket resluterade i att jag hann köpa massa nödvändiga saker till resan. På fredag är det bara två veckor kvar! TJIII! :D
Skönt att komma iväg och bara släppa allting som har med jobb, hem och annat att göra.

I helgen blir det SK klubb fest. NICE! Måste hinna ned på stan och hitta något man kan ha på sig. Svårt det där med kläder. Hmpf.

Snart ska jag åka ned till Verner Andersson kontoret och skriva på papper för uppsägning av lägenhet. Har inte hittat någon ny lägenhet än, men det kommer. Annars får man flytta hem ett tag. Allting fixar sig alltid till slut.

Hade en gammal vän på besök förra veckan med. Så roligt att få träffa människor som man inte pratat med det senaste halvåret. Man ska passa på att boka in en fest dag när man ändå träffas så det är klart. Har iaf saknat dig vännen!


Ur högtalarna flödar musiken och jag ska börja förbereda mig för en sväng på stan, för att sedan göra mig klar för en dag på jobbet.