tisdag 23 juni 2009

Ingen tidig hemgång från jobbet blev det idag. Var så skönt att komma hem tidigare igår. Blev hallsta och poolen. Så härligt. Nu får solen stanna kvar här under hela min semester! :D

Idag har jag suttit ute på balkongen en liten stund med mitt korsord i knä och inne i lägenheten dundrade musiken. Underbart!
Söta Malin ville att jag skulle följa med henne på stan. :D Båda blev sugna på tacos, så bara åka till Ica Maxi för att handla. Så mysigt att ha henne här. Slippa äta mat själv.

Har lång helg i helgen. Undra vad man ska hitta på för roligt? Hoppas på fint väder och bad bad bad. :D
Sen är det bara en vecka kvar sen blir det SEMESTER!

Nu börjar biljetterna närma sig.

fredag 19 juni 2009

ett år sen du lämnade oss idag.
saknar dig mormor. <3

onsdag 17 juni 2009



Direkt när solen kikar fram känner man hur hela kroppen får en ny fart och man bara strålar av glädje. Hoppas solen är här för att stanna nu!

Vilat från jobbet i två dagar. Tredje dagen nu. Känner absolut ingen skillnad. Vad är det som är fel?
Blir hals doktorn om en liten stund. Hoppas han kan ge mig en tid så jag kan ta bort mina mandlar så man kan påbörja ett "friskt" liv igen. Trött på det här!

Busigt!

måndag 15 juni 2009

dags att bli frisk...

Var iväg till doktorn idag. Varit dålig i tre veckor. Felet är virus och övre luftvägsivfektion. Hallå!? På fredag är det kalas som man längtat efter. Det här kan inte vara sant. Känns som att jag är långt ifrån att bli frisk.

Vilat idag. Order från doktorn. Så Malin och Linn kom och gjorde mig sällskap med en film. MYS MYS! Blev vitlöksbröd och lite mums mums på det.

Nej, nu orkar jag inte.

SNYGGO!

söndag 14 juni 2009

Sista matchen för våren idag. Det är kallt och regnigt ute. Skulle kunna vara bättre, men det gör inget. Arboga ska åka hem som förlorare idag för vi ska vinna!!!
Sjuk är man fortfarande. Inte går det åt det bättre hållet heller. Jag blir tokig! Tur att man ska till en duktig doktor på onsdag. Väntat i 2½ månad på detta!

Vart är våren/sommaren?
Vart är vår och sommar känslorna?
This sucks!

Längtar till på fredag. Flickor & pojkar, då blir det kopparberg. Dit tar vi med oss ett glatt humör och hem får vi med oss en massa goda minnen!

boka resa till thailand i veckan? det tror jag. :D

tisdag 9 juni 2009

duktigt

Jag och Jessica bestämde oss för att sluta lite tidigare idag, var ju frihemgång. :D
Det slutade med att vi åkte och handlade i två timmar. Haha! Alltid lika roligt.

Har även lagat så god sallad. mums! Är lite chockad att jag är så duktig, men är väl dags att lära sig nu.

Ett snyggt matbord är på väg också. Om jag har tur kommer det imorgon.

Snart ska vi spela vlt cup mot västanfors. Tagga! Är inte riktigt frisk än, men det får man väl ta. Tänker inte missa fler matcher nu.

Nej, nu är det dags att åka!

onsdag 3 juni 2009

Vad allting ska vara så krångligt. Måste byta abonnemang för tv och allt det där. Så nu tar det ännu en vecka. Roligt att sitta här utan tv och kolla på filmer som man sett tre gånger om. Hm.

Att jobba i sthlm igår var riktigt roligt. Kändes inte som att vi hann göra så mycket men de kom ikapp iaf. De skickade ju dit eliten. ( ;

Halva veckan har redan gått och det har gått helt galet fort, ME LIKE! Fyra veckor kvar till semester. JEIII!

Imorse väcktes jag av min halsdoktor. Var tvungen att ändra tid. Kunde ha fått tid nästa vecka, men jag var så trött så jag sa att jag inte kunde så får vänta i två veckor till. suck.

Är det förkylning, pollen eller halsfluss?

tisdag 2 juni 2009

Tisdag


Tråkigt väder ute. Hade hoppats på sol så man kunde gå och lägga sig ute på gräsmattan och sola lite innan jobbet, men nej.
Idag blir det till att åka till sthlm och hjälpa dem. Kommer bli spännande att jobba med färsk varor. Haha!
Hittade även en bild som jag inte sett förut. :D Snygga vi är martina! ( ;

Snart kommer min vän Jessika förbi här och vi ska ta och äta lite tårta för att trösta oss själva. Hon sitt finger och jag mitt huvud.
Nej, nu måste jag kolla till maten. Heippa!